lauantai 24. syyskuuta 2016

Sattuuhan sitä

Minulla on ollut epäilys, että jokin menee pieleen. Niinhän siinä kävi, että tiskialtaasta alkoi tiputtamaan vettä. Onneksi huomasin ajoissa. Kuivasin veden pois ja laitoin astian vuotokohdan alle. Soitin asentajille ja luvattiin tulla katsomaan, mutta eipä näkynyt sinä päivänä. Kolmantena päivänä soitin uudestaan ja sain putkimiehen paikalle. Tämä mies ei tiennyt aikaisemmasta soitostani mitään.

Sitä ennen aloin kokeilemaan veden laskua enemmän ja laskin altaan täyteen ja sitten altaan ylimenoreiästä alkoi virrata oikein kunnolla.Tämän tein sen vuoksi, koska ensimmäinen vuoto oli niin vähäistä, että se haihtui yön aikana,jolloin en käyttänyt vettä tiskialtaassa.Vesi kuivui varmaankin lattialämmön ansiosta.

Olin siitä melko lailla ärsyyntynyt, toisin sanoen kävi kovasti vihaksi. Mielessä vuoden takainen häätö putkivuodon vuoksi. Tämä putkimies kiristi ruuveja kahdesta eri paikasta ja tarkisti kaapin alta, ettei sinne kerinnyt mennä vettä.

 Siitä käynnistä oli muutakin apua meille. Saimme pikakurssin ilmastolaitteen käytöstä, joka oli tuotu meidän ollessa pois paikalta. Nyt olemme sen verran viisaampia.           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti